MASSILIA PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Massilia Pizza. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 18:37 Top pizza weer. Ook de opmerking bij de bestelling was gezien en netjes verzorgd. Top weer!!
18 mei 2024 om 9:41 The food is absolutely amazing, a true little gem. We order almost once a week and have not had a single bad encounter, whether we collect or get delivery food is just amazing.
16 mei 2024 om 10:39 Jammer eerste keer dat ik bestelde en ziek ervan ben geworden. 1 pizza was ook nog eens aangebrand. Helaas was dit ook meteen de laaste keer ik hier bestel
12 mei 2024 om 19:41 Smaakvolle pizza, eerder geleverd dan aangegeven en dat op een zondag. Heerlijk!
8 mei 2024 om 7:24 Helaas was de croque koud en zat bijna alle kaas geplakt tegen de zijkant van t bakje ipv op de tosti. Nog niet eerder hier problemen gehad maar dit zorgt er wel voor dat ik voorlopig even niet zal bestellen.
6 mei 2024 om 10:04 Best pizza in town
5 mei 2024 om 19:28 Hele lekkere pizza’s! En nog goed warm bezorgd.
27 apr 2024 om 20:22 Heerlijke pizza, sneller dan verwacht gebracht!
27 apr 2024 om 17:02 pizza was fresh, and my request was taken into consideration. will order again! :)
24 apr 2024 om 20:05 Beste pizza van Tilburg!
19 apr 2024 om 22:16 Ontzettend lekkere pizza!
19 apr 2024 om 18:39 Best pizza in Tilburg!!! When you start delivery to whole Reshoff?